Onboarding

13 nieuwe collega’s!

Afgelopen week mochten we 13 nieuwe, enthousiaste collega’s verwelkomen in Lisse. Dit keer bestond de groep uit Interim secretaresses en twee collega’s voor de people& acquisition afdeling. We vroegen Wim en Dana hoe zij de onboarding hebben ervaren…

Wim Scheick:
”Het was geweldig om te zien hoe de gespannen gezichten na de eerste dag langzaam veranderden in vrolijke en ontspannen uitdrukkingen. Als recruiter was het ook waardevol om te horen waar onze nieuwe Interim collega’s blij van worden. Wat vaak naar voren kwam, was dat deze dagen niet alleen professioneel en goed georganiseerd waren, maar bovenal ook heel warm en menselijk aanvoelden. Voor mij en mijn collega’s voelde het echt als een warm bad.”

Dana Vermeulen
”Mijn onboarding bij Public Support is een feit en ik heb al veel geleerd over deze prachtige organisatie en het werkgebied. Tijdens deze periode heb ik ook de kans gehad om een fantastische groep Interim secretaresses te ontmoeten. ‘Werk met je Hart’ is écht de kern van hoe we hier werken, en ik ben ontzettend enthousiast om deel uit te maken van dit team en deze benadering.”

Namens iedereen bij Public Support willen we jullie nogmaals heel hartelijk welkom heten en we wensen jullie veel plezier en werkgeluk toe!