Informatief

950 euro opgehaald voor IT4Kids ????

Een paar weken terug heeft IT4Kids bij ons oudere apparatuur had opgehaald. Afgelopen week kregen we onderstaand berichtje:

We hebben bij jullie IT-apparatuur in goede orde opgehaald en inmiddels ook verwerkt. Dit heeft een totaalbedrag opgeleverd van 950 euro!

Namens het gehele team en kinderen enorm bedankt voor de donatie.
Hiermee kunnen wij weer vele kinderen een duurzame (sport)kans geven die dat door financiële of fysieke beperkingen anders niet hadden gekund.

We zijn ontzettend blij dat we via deze weg, een klein beetje hebben kunnen bijdragen aan de mooie missie die IT4Kids heeft. De missie van Stichting IT4Kids is namelijk om kinderen, die het thuis niet altijd even breed hebben, te laten sporten. Dit doen ze door afgeschreven hardware in te zamelen en de opbrengst hiervan te doneren aan projecten die kinderen een sportkans geven die dat om fysieke of financiële beperkingen niet kunnen.

Daarnaast staan ze voor circulaire IT door hardware een tweede leven te geven. Door de levensduur te verlengen, te consuminderen en hardware te hergebruiken, kan de CO2-uitstoot van deze sector met 50% worden verminderd.

P.s. heb jij nog oude apparatuur? Dan kun je dit bij ons inleveren. Meer info? Stuur even een mailtje naar it@publicsupport.nl of kijk op de site van de stichting.