Informatief

De media-tip van Marianne: Bollenjongens

In de rubriek ‘De media-tip van’ delen we leuke en inspirerende aanraders op het gebied van tv-programma’s, series, films en podcasts rondom werk. We trappen af met de tip van onze Marianne Tieleman.

Wanneer ik begin maart naar kantoor ga en Lisse binnenrijd via de N208, overspoelt het voorjaarsgevoel me al. De velden vol vrolijke gele narcissen toveren altijd een glimlach op mijn gezicht en bezorgen me een kriebel in mijn buik.

Het voorjaar kondigt zich aan! En met het voorjaar komt ook de opening van de Keukenhof. Ondanks de drukte en files rondom ons kantoor, blijft het werken tegenover een van de grootste publiekstrekkers van Nederland toch iets bijzonders. Vanuit ons kantoor genieten we van het uitzicht op de kleurenpracht. Het is werkelijk een bijzondere ervaring!

Tijdens een ontspannen avondje bankhangen merkte ik op dat er weer eens niets interessants op televisie was. Terwijl ik aan het zappen was, trok RTL Z mijn aandacht door de herkenbare bollenvelden die op het scherm verschenen. Het bleek een aflevering te zijn van Bollenjongens in de Bollenstreek.

Ik raakte gefascineerd door het proces dat nodig is om uiteindelijk die vrolijke bosjes tulpen, geurige narcissen of hyacinten bij mij in een vaas te krijgen. Het vakmanschap en de passie van Bollenjongens spraken me enorm aan. Ik heb dan ook met veel plezier de hele serie gevolgd en genoten van hun enthousiasme.

Nu Keukenhof weer dicht is en de meeste bollen zijn gekopt (en je kunt ontdekken waarom in de serie ????), wil ik graag deze tip met jullie delen. Je kunt de serie bekijken op bollenjongens.nl of via Videoland. Veel kijkplezier!

Heb jij ook een mooie media-tip, stuur hem vooral naar redactie@publicsupport.nl