Informatief

De stagedag van Bas (13 jaar)

Vorige week hadden we voor één dag Bas te gast als stagiair. Hij kwam een kijkje nemen in het bedrijf waar zijn moeder werkt, Tamara Bambacht van people& support. Het verslagje dat Bas heeft geschreven voor school, vonden we zo leuk, dat we het graag met jullie delen.

”Toen ik aan  kwam kreeg ik meteen een rondleiding en stelde ik mezelf aan iedereen voor. Vervolgens mocht ik meekijken bij de filmploeg, die bezig was met het maken van een promotievideo. Het was interessant om te zien hoe ze te werk gingen. Ze hadden een schema met daarin aangegeven wat er allemaal in de video moest komen. Daarna begon ik met het schrijven van mijn verslag voor school over mijn stagedag.

Rond lunchtijd gingen we gezamenlijk lunchen. In de keuken maakte ik een tosti met curry. Als ik iets nodig had, zoals borden of bekers, wezen ze me vriendelijk de weg. Na de lunch mocht ik meekijken bij Dominique van Commercial Support. Ze liet me zien hoe ze een cv aanpasten en ik mocht zelfs een mailtje schrijven.

Daarna bracht ik een bezoek aan Koen van IT. Samen haalden we een laptop uit elkaar en zetten hem weer in elkaar. Ik kreeg de kans om de laptop opnieuw in te stellen en zelfs een laptop te verzenden. We hadden ook nog de taak om de monitoren te nummeren in een systeem. Ik moest de barcodestickers van de monitoren scannen.

Toen was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. Ik nam afscheid van iedereen en bedankte hen voor de leuke ervaring. De mensen hier zijn echt aardig. Dit was mijn stagedag. Groetjes, Bas Langerak, 1e klas havo/vwo.”