Wijzienje

Directeur Marjan de Vries over Wijzienje

Directeur Marjan de Vries over de naamswijziging van Executive Secretaries naar Wijzienje:

Vijf jaar geleden startte Public Support met Executive Secretaries, het werving en selectiebureau dat de vaste werkplekken bij onze opdrachtgevers invult. Het is namelijk al sinds jaar en dag zo dat je als interim-kracht de vraag krijgt of je ‘wilt blijven’, omdat ze je zo goed, sterk, leuk en passend vinden. Public Support wil haar toppers niet kwijt, en dan komen wij dus in beeld.

Met velen van jullie hebben we de afgelopen vijf jaar regelmatig contact gehad omdat jouw opdrachtgever niet in staat was zelf de werving af te ronden voor de positie die jij tijdelijk invult. Of we hadden contact omdat jij onze allerbeste informatiebron bent op zo’n moment.

We hebben inmiddels ruim 120 geweldige vakmensen in secretariële ondersteuning gezocht en gevonden voor evenzoveel bestuurders en directeuren, en op die manier de ‘zakelijke verkering’ tot stand gebracht.

Vanaf vandaag gaan we als het kleine zusje van Public Support iets meer op eigen benen staan.

We zitten nog steeds in Lisse in het ‘groene kantoor in de hoek’, maar we markeren wel vijf jaar succes met een prachtige naamswijziging.