Informatief

Ken of ben jij iemand die altijd al secretaresse zou willen zijn?

Altijd al secretaresse willen zijn? Of ben je het geweest en wil je weer terug? En dan ook nog bij een maatschappelijk relevante organisatie? Dan bieden wij je de kans om die switch te maken. Als je drive klopt en je de nodige ervaring* in een ondersteunende functie hebt.

Wij zijn dé detacheerder van interim secretaresses voor de publieke sector. Wat die doen? Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van een bestuurder, burgemeester, wethouder of minister. Public Support biedt je een vast contract, een stoom/opfriscursus bij Schoevers hét opleidingsinstituut voor secretarieel werk, en een snel oplopend salaris plus leaseauto.

Met alleen maar aardige collega’s help je Nederland een beetje mooier te maken. Steeds weer op een andere werkplek. Werk met je hart noemen we dat. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Klik hier om af te spreken voor een eerste kennismaking.

 

* Bijvoorbeeld als gastvrouw of stewardess, of in sales of accountmanagement. Een achtergrond in het notariaat, de eventbusiness of een eigen zaak kan ook.