Informatief

Kennismaken met … Anna Gouwerok

In de rubriek ‘Kennismaken met …’ lichten we iedere keer een Public Supporter uit om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Dit keer een interview met onze interim manager people& acquisition Anna Gouwerok. Sinds april vervult ze bij ons deze mooie en belangrijke functie. Reden genoeg om eens kennis met haar te maken.

Wie is Anna? 

Een danseres! Echt? Ja echt, ik ben mijn hele jonge leven een danseres geweest. Ik heb de wereld mogen zien tijdens een wereldtour en ik heb daarna mijn eigen bedrijf gehad, een detacheringsbureau voor iedereen die creatief is. Met slechts 36 jaar voel ik dat ik heel veel heb mogen zien en ervaringen heb mogen opdoen. Het aller gelukkigst ben ik samen met mijn man in de moestuin. Wij wonen in Boskoop met uitzicht op de boomkwekerijen, een heerlijke plek van rust.

Ik zie het als een mooie club van vrienden die samen hun diensten leveren op het hoogste niveau.

 

Hoe lang werk je bij ons?

Sinds april. Het was de bedoeling om 32 uur van mijn tijd aan Public Support te besteden, maar ik vond het zo leuk dat ik heb besloten om fulltime aan de slag te gaan.

Wat viel je op toen je voor het eerst binnenliep?

Dat heel veel van de collega’s in Lisse elkaar en onze Interimmers al kenden. Ik zie het als een mooie club van vrienden die samen hun diensten leveren op het hoogste niveau.

Wat doet de acquisition afdeling?

Eigenlijk heten wij niet acquisition maar “people& acquisition” en juist dat maakt het allesomvattend, want onze rol is tweeledig. Wij zijn er voor people, de mens. Wij proberen proactief naar jou als mens te kijken en welke mogelijkheden er voor jou als professional kunnen zijn. En wij acquireren door middel van het inzetten van ons uitgebreide netwerk. Ikzelf ben hartstikke nieuw op deze afdeling, en jeetje, wat een toppers werken hier. Mijn taak is dan ook om hun kennis nog meer te highlighten door het proces daaromheen te optimaliseren.

Voor mij is een verbintenis een mooi moment. Die voel ik echt wanneer we als team ons doel nastreven.

Wat zijn mooie momenten geweest tot nu toe?

We hebben veel mooie momenten. Voor mij is een verbintenis een mooi moment. Die voel ik echt wanneer we als team ons doel nastreven. Maar dat niet alleen, het allermooiste moment is wanneer we met onze people& acquisition consultants soms niet bij kunnen komen van het lachen. Plezier mag er zijn en successen vieren ook. Zo zijn we recent gezellig gaan bowlen om elkaar beter te leren kennen en te vieren dat we een aantal topmatches hebben mogen maken.

Wat betekent Werk met je Hart voor jou?

Ik heb al veel variaties gehoord op wat dit betekent en precies dat is voor mij Werk met je Hart. Dat je hier zelf invulling aan kan geven, want daar is ruimte voor. Ruimte voor eigen input, persoonlijkheid en wanneer het een beetje “eigen” wordt geloof ik dat je hart sneller gaat kloppen. Mijn Public Support hart is sowieso harder gaan kloppen en ik kijk dan ook uit naar alle mooie ontwikkelingen die wij samen tegemoet gaan.