Informatief

Kennismaken met … Bert Hubben

In de rubriek ‘Kennismaken met …’ lichten we iedere keer één of meerdere Public Supporters uit om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Dit keer nemen we een kijkje in het (werk)leven van Bert Hubben. Deze échte Limburger is zo’n anderhalf jaar regiodirecteur bij ons. Wij gingen bij hem langs.

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Bert Hubben, 51 jaar, geboren en getogen in Kerkrade. Ik woon samen met Bob, mijn Britse Korthaar ????. Verder heb ik een dochter van 21 jaar, zij woont en werkt samen met haar vriend in het mooie Winterberg (Sauerland – Duitsland). Als echte Limburgse jongen ben ik naast een ontzettende liefhebber van carnaval, Ajax-supporter, en altijd in voor een feestje, een terrasje of andere gezelligheid.

Continu schakelen met mijn mensen en opdrachtgevers, het gezicht zijn van Public Support in Limburg en zorgen dat de puzzelstukjes in elkaar passen. Het is een mooie uitdaging die veel voldoening geeft.

 

Hoe ben je bij Public Support terecht gekomen?

Na ruim 22 jaar in diverse functies werkzaam te zijn geweest binnen de uitzendbranche was ik toe aan iets anders. Op het moment dat ik voor mijzelf had besloten deze stap te zetten kwam Public Support op mijn pad via de LinkedIn-vacature: regiodirecteur in Limburg. Na mijn sollicitatie werd er direct geschakeld en waren wij er na een aantal zeer fijne en warme gesprekken snel uit. Ik waagde de sprong en heb er tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van.

Welke werkzaamheden geven jou de meeste energie?

Energie krijg ik van het werken met mensen, het leuke contact met zowel mijn team Interim secretaresses als mijn interne collega’s. De lijnen zijn overal kort, er wordt snel geschakeld, er is ruimte voor een lach en een traan en je krijgt veel vrijheid je werk te doen op de manier die bij je past. Uiteraard is het altijd genieten als je ziet dat je team groeit en bloeit en de collega’s op de juiste plek zitten. Continu schakelen met mijn mensen en opdrachtgevers, het gezicht zijn van Public Support in Limburg en zorgen dat de puzzelstukjes in elkaar passen. Het is een mooie uitdaging die veel voldoening geeft.

Public Support is een grote speler binnen de detachering in de publieke sector maar het voelt als een familie waarin iedereen elkaar kent. Hierdoor boek je samen successen en deal je samen met de dagelijkse uitdagingen.

 

Wat zijn je leukste ervaringen tot nu toe?

Ik ervaar onze organisatie vanaf de eerste dag als een warm bad waar ik lekker mijzelf mag en kan zijn. Ik ben aangenomen om Limburg verder op de kaart te zetten en dit lukt vooralsnog zeer aardig. Ondanks dat mijn werkgebied relatief ver van ons kantoor in Lisse ligt, voelt dit absoluut niet zo. Public Support is een grote speler binnen de detachering in de publieke sector maar het voelt als een familie waarin iedereen elkaar kent. Hierdoor boek je samen successen en deal je samen met de dagelijkse uitdagingen.

Wat betekent Werk met je Hart voor jou?

Werken met je Hart betekent voor mij het proberen te verplaatsen in een ander en te achterhalen waarom iemand doet wat hij/zij doet. Dit is ook voor mij niet altijd makkelijk en een voortdurend leerproces. Iedereen is uniek en anders. Maar oprecht interesse tonen, respect hebben voor elkaar en de juiste vragen stellen maken het (werk)leven vaak een stuk makkelijker.