Public Supporter aan het woord

Kennismaken met … Dominique Reumerman

In de rubriek ‘Kennismaken met …’ lichten we iedere keer een Public Supporter uit om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Dit keer nemen we een kijkje in het werkleven van Dominique Reumerman. Dominique is ruim 1,5 jaar in dienst bij Public Support op de afdeling commercial support. We vroegen haar naar hoe ze bij Public Support terecht is gekomen, wat haar werkzaamheden precies zijn en wat Werk met je Hart voor haar betekent.

Wie is Dominique?

Hallo allemaal, ik ben Dominique Reumerman, 56 jaar jong, getrouwd met Jeroen en moeder van puberzoon Thijs en hondenkind Jip. We wonen in de mooiste stad van Nederland, Leiden, waar we genieten van varen door de grachten in ons metalen sloepje, een hapje/drankje doen op een terras en één keer per jaar het feest der feesten vieren “Leidens Ontzet”. Uiteraard met bijbehorende hutspot en haring & wittebrood. Verder houd ik ervan om te kokkerellen, nieuwe recepten uit te proberen (de slowcooker is nu in trek), kaarten te maken met aquarelverf en af en toe lekker op stap te gaan met mijn vriendinnen.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

In mei 2022 ben ik in dienst gekomen bij Public Support nadat ik was uitgenodigd om een online presentatie van Marinel bij te wonen over detachering. Zij liet vallen dat er ook een interne vacature was bij Public Support en omdat ik nogal honkvast ben, sprak mij dit erg aan. Diezelfde avond heb ik gesolliciteerd en binnen no time zat ik achter een bureau binnen het team commercial support in Lisse. Het is een fijne groep gezellige, hardwerkende collega’s.

Wat zijn jouw werkzaamheden en wat maakt het leuk?

Wij ondersteunen allemaal ons eigen groepje regiodirecteuren met het opmaken/afwikkelen van de opdrachten, stellen cv’s op bij de indiensttreding van nieuwe collega’s en werken deze weer bij na de start van een nieuwe opdracht. Algemene voorwaarden, inleen/detacheringsovereenkomsten, opdrachtbevestigingen, inschrijvingen bij inhuurdesks etc… Heel veel leesvoer wat we moeten doornemen om ervoor te zorgen dat een opdracht op de juiste manier wordt vastgelegd. Het is echt een administratieve job maar als alles goed loopt en afgehandeld is geeft dat veel voldoening. Verder is het werken in een team waarbinnen je kunt lachen, vrij bent om vragen te kunnen stellen en elkaar opvangt wanneer nodig ook heel belangrijk om voldoening uit mijn werk te halen.

Wat betekent Werk met je Hart voor jou?

Werk met je Hart houdt voor mij in dat je klaar staat voor je collega’s, vanuit een bevlogenheid werkt en liefde in je werk stopt. En uiteraard hoort af en toe ontspannen met elkaar daar ook bij!