Public Supporter aan het woord

Kennismaken met … Lara van Rest

In de rubriek ‘Kennismaken met …’ lichten we iedere keer één of meerdere Public Supporters uit om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Dit keer nemen we een kijkje in het (werk)leven van Lara van Rest. Lara is sinds 2018 regiodirecteur in Zuid-Holland. Hoog tijd om eens bij haar langs te gaan.

Wie is Lara? 

Een geboren Haagse maar getogen in de Bollenstreek. Na mijn studie toch weer terug naar de Haagse regio en nu woon ik in Voorburg samen met Leen, onze dochter Robin van zestien en onze zwarte labradoodle Levi. Ik heb Indische roots en ben dus dol op koken, eten en borrelen. Om alles in balans te houden wandel ik natuurlijk veel met Levi, speel ik tennis maar ben daarbij ook altijd aan de lijn ????.

Ieder jaar ga ik met mijn vriendinnen een week naar Ibiza. Er is echt iets magisch aan dit eiland en ik voel me daar dan ook heel fijn. Heerlijk chillen en dansen op het strand. In de zomer vind je mij óf in Spanje (mijn favoriete vakantieland) óf in Italië. Ook daar draait dan natuurlijk alles om het heerlijke eten en drinken!

Hoe ben je bij ons terecht gekomen? 

Via Martina Huizinga die nu mijn collega is en dit ook was bij mijn vorige werkgever. We gingen toentertijd lunchen omdat we elkaar al een tijdje niet hadden gezien. Ik gaf aan niet zo happy te zijn in mijn rol en zij vertelde dat ze bij Public Support ging werken. Martina zei: dat moet jij ook doen want dat is echt iets voor jou! Een gesprek met Marinel en Casper volgde en ik werd direct gegrepen door het enthousiaste en stoere verhaal van Public Support. Ja, dit is een organisatie waar ik graag deel van uit wil maken.

Kun je iets vertellen over jouw team?

Waar zal ik beginnen…allereerst ben ik echt supertrots op mijn team! Het zijn stuk voor stuk vakvrouwen! Naast dat ze enorm ervaren zijn en daardoor onze opdrachtgevers blij maken, zijn het ook hele fijne en leuke dames. Dat maakt het voor mij ook makkelijk want als ik enthousiast over hen vertel bij opdrachtgevers maken zij het ook écht waar in de praktijk.

Wat maakt Public Support zo’n mooie organisatie? 

Wat ik zo mooi vind aan Public Support is dat wij echt kijken naar de mens en zijn/haar vermogen. Wij laten ons niet leiden door bijvoorbeeld leeftijd. Wij zien juist de werk- en levenservaring van iemand. En dat geeft vertrouwen aan onze mensen.

Wat betekent Werk met je Hart voor jou? 

Ik zeg altijd; werken mét en op gevoel! En met een flinke dosis lol en plezier!