Public Supporter aan het woord

Kennismaken met … Martina Huizinga

In de rubriek ‘Kennismaken met …’ lichten we iedere keer één of meerdere Public Supporters uit om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Dit keer nemen we een kijkje in het (werk)leven van Martina Huizinga. Ze is sinds juni 2018 regiodirecteur in Zuid-Holland. Hoog tijd om eens bij haar langs te gaan.

Wie is Martina?

Wat leuk om mezelf even te mogen voorstellen. Ik woon samen met mijn man en twee jongens van 11 en 16 jaar in Zoetermeer. Ik ben geboren in Duitsland en op 10-jarige leeftijd naar Nederland gekomen en Nederlands geleerd in Limburg (misschien hoor je dat nog een beetje.) Na veel omzwervingen door Nederland zijn we in 2006 in Zoetermeer gaan wonen.

In mijn vrije tijd ben ik veel langs het voetbalveld te vinden. Beide jongens zijn fanatieke voetballers en mijn man is de grootste fan. Om ook iets te kunnen bijdragen doen we ook vrijwilligerswerk bij de voetbalclub. Na tien jaar heb ik nog steeds niet veel verstand van voetbal, maar bemoei ik me soms met de organisatorische kant van de vereniging.

Ik hou van het bourgondische leven. Lekker eten en borrelen met familie en vrienden. Ter compensatie ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Komende zomer gaan we weer naar ons favoriete vakantieland Italië.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Een oud-collega van Manpower vertelde mij over Public Support. Via LinkedIn ben ik toen in contact gekomen met Casper die mij liet weten dat hij zocht naar een regiodirecteur voor Zuid-Holland. Ik was op zoek naar een organisatie met oog voor de mens en persoonlijke ontwikkeling. Eenmaal in gesprek met Casper ging het heel snel.

Grappig toeval was dat ik al enkele maanden sportte in de dezelfde sportschool als Joop Heggelman, toenmalig CFO. We hadden elkaar dus al vaker gezien, maar altijd in sportkleren!

Welke werkzaamheden geven jou de meeste energie?

Energie krijg ik van het werken met mensen en de persoonlijk aandacht. Samen als team werken en samen de uitdagingen aangaan. Daarbij is het maken van de juiste match tussen de Interim secretaresse en opdrachtgever echt heel leuk. Het oplossen van de problemen bij de opdrachtgever is in de huidige tijd soms echt een puzzel. Het geeft dan ook altijd weer voldoening als puzzelstukjes weer in elkaar passen.

Wat het werk echt mooi maakt, is het werken met echte vakvrouwen. Helaas heb ik tot nu toe nog geen vakman kunnen vinden. Met oprecht interesse, respect voor elkaar en plezier bouwen we aan een hecht team.

Wat maakt Public Support zo’n mooie organisatie?

Public Support is een organisatie met aandacht voor de mens en de ontwikkeling van de medewerkers. Korte lijnen en de mogelijkheid om mee te denken, vind ik persoonlijk heel belangrijk. Doordat we een echte specialist zijn in het secretariële vakgebied worden we gewaardeerd door onze opdrachtgevers en kunnen we uitdagende opdrachten aanbieden aan de Interim secretaresses.

Wat betekent Werk met je Hart voor jou?

Werk met je hart betekent voor mij oprechte aandacht voor de mens, echt luisteren en nieuwsgierig zijn naar het verhaal van de ander. Samen hard werken maar ook samen lol maken.