Public Supporter aan het woord

Kennismaken met … Max Snoeren

In de rubriek ‘Kennismaken met …’ lichten we iedere keer één of meerdere Public Supporters uit om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Dit keer nemen we een kijkje in het (werk)leven van Max Snoeren. Max is ongeveer een jaar in dienst bij Public Support en is regiodirecteur in de omgeving Zuidwest Nederland. Reden genoeg om deze gezellige Brabander te vragen naar hoe hij terugkijkt op z’n eerste jaar bij Public Support.

Kun je jezelf voorstellen?

Deze niet geboren maar wel getogen Brabander is 53 jaar, geboren in Haarlem maar grotendeels opgegroeid in Eindhoven. Ik woon nu zeventien jaar samen met m’n vrouw in Helmond. We zijn overigens voornemens terug te keren naar Eindhoven en wie weet over een aantal jaren weer richting Haarlem haha. Ik ben een enorm trotse vader van drie prachtige dochters en ook een trotse opa. Ik heb al geruime tijd familie wonen in Italië en daar heb ik het zoete leven ontdekt, (la dolce vita) met je naasten lekker eten, wijnen, samen flaneren en alles wat het leven in Italië zo mooi maakt ervaren. Dit proberen we ook in Nederland te doen.

Hoe ben je bij Public Support terecht gekomen?

Ik heb hiervoor 22 jaar in de facilitaire dienstverlening gezeten bij diverse landelijke spelers waar ik als directeur P&L verantwoordelijk was voor personeel, vestigingen en klanten in o.a. Zuid-Nederland en ook een periode landelijk. Wat deze dienstverlening kenmerkt is dat de uitvoering altijd bij de opdrachtgevers plaatsvindt en het aansturen op afstand en het relatiebeheer/de gunfactor van de opdrachtgevers bepalend zijn voor het succes. Toen kwam de Coronapandemie en stortte deze sector aardig in. Na het lezen van de vacature regiodirecteur op LinkedIn, dacht ik, in die vacature zouden wel eens veel overeenkomsten met mijn achtergrond kunnen zitten. Na een aantal persoonlijke en bijzonder mooie gesprekken heb ik gelukkig deze overeenkomsten bij Public Support teruggevonden.

Welke werkzaamheden geven jou de meeste energie?

Het kunnen ondernemen in je eigen regio. Netwerken en relatiebeheer uitvoeren hoe het bij je past voelt als vertrouwd. Het echt kunnen ‘ontmoeten’ van de Interimmers uit je team door kwalitatief oprechte aandacht. Van niets iets maken en het samen toch weer voor elkaar krijgen. Het vooral simpel houden met elkaar. Niet te intern gericht zijn als organisatie maar altijd de klant en Interimmers centraal stellen. Ik houd van uitdagingen en veranderingen.

Hoe kijk je terug op je eerste jaar?

Het is fijn om bij een succesvolle en groeiende organisatie te horen en daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Ik heb een mooie start gehad en voortvarend de verbinding gemaakt binnen mijn team. Geweldig en divers MT van collega regiodirecteuren. Enthousiaste en kundige ondersteuning vanuit het volledige kantoor in Lisse. En vooral een veilige en comfortabel voelende bedrijfscultuur waarbij je echt jezelf kunt zijn, kan ondernemen en men het elkaar ook gunt. Dat is zeker niet altijd zo op dit niveau.

Wat betekent Werk met je Hart voor jou?

Heel veel lachen en dollen met elkaar zodat je allemaal met plezier naar je werk en je collega’s gaat. De ervaring leert dat je dan dan veel succesvoller bent samen.