Public Supporter aan het woord

Kennismaken met … Menno Moret

In de rubriek ‘Kennismaken met …’ lichten we iedere keer één of meerdere Public Supporters uit om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Dit keer nemen we een kijkje in het (werk)leven van Menno Moret. Menno is een kersverse aanwinst voor Public Support en heeft een paar weken geleden het people& support team versterkt. Wij zochten hem op!

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Menno Moret, 36 jaar en heb een zoontje van drie (in co-ouderschap met zijn moeder). We wonen sinds twee jaar in Oegstgeest. Ik ben geboren in Oegstgeest maar opgegroeid in Limburg, vlakbij Maastricht, en heb daar Arbeids -en Organisatie Psychologie gestudeerd. Elke donderdag ben ik op pad met mijn zoontje Hugo en als ik tijd heb sport ik graag: van klimmen, naar de sportschool gaan, en fietsen (onder andere naar werk) tot padellen en zeilen. Sinds ik in Lisse op kantoor werk, kan tafeltennis ook aan het rijtje worden toegevoegd. Daarnaast houd ik van lezen, muziek luisteren of maken en uiteraard afspreken met vrienden en familie.

Hoe ben je bij Public Support terecht gekomen?

Jettie van people& acquisition heeft mij benaderd via LinkedIn toen ik zocht naar een nieuwe baan. Drie dagen later had ik een gesprek in Lisse en weer drie dagen later was het duidelijk dat iedereen groen licht gaf. Het is dus behoorlijk snel gegaan en het was meteen een fijne kennismaking!

Wat geeft je voldoening in je werk?

Het contact met alle (in)directe collega’s en het meedenken aan verbeteringen of oplossingen.

Hoe kijk je terug op je eerste weken?

Goed! Ik zou het liefst vanaf dag één volwaardig meedraaien, maar dit heeft nog wat tijd nodig. In ieder geval heb ik een warm welkom gehad bij Public Support, in het team en in een leuke en nuttige onboarding met een grote groep nieuwe collega’s.

Wat betekent Werk met je Hart voor jou?

Ik denk werken vanuit de overtuiging dat je voor iedereen wel iets kunt betekenen, van het beantwoorden van een vraag tot het stellen ervan, door te luisteren, of door iets ongevraagds. Open staan voor de ander is wat in mij opkomt.