Wijzienje

Terugblik met Marjan de Vries over livegang Wijzienje

Executive Secretaries, het werving en selectiebureau van Public Support, gaat sinds 15 september verder als Wijzienje. Een nieuwe naam, een nieuwe website en een nieuw logo. Dat zijn best wat veranderingen. Inmiddels zijn we een week verder en kijken we met Marjan de Vries, directeur van Wijzienje, terug op de totstandkoming.

Wat doet Wijzienje precies?
Wij vinden de gedroomde assistent voor directeuren en bestuurders die in vaste dienst treden bij onder andere de opdrachtgevers van Public Support. Dat luistert nauw omdat het toch een soort zakelijke verkering is die we tot stand moeten brengen. Los van het feit dat het een sterk vakmens moet zijn, is de klik essentieel. Als er sprake is van een symbiose dan zijn de directieassistent, bestuursassistent, managementassistent, PA, secretaresse of executive assistant (er zijn nogal wat functietitels), en de directeur, bestuurder of manager samen meer dan ieder voor zich. Dan vul je elkaar aan en kunnen beiden gaan vliegen.

Waarom de naam Wijzienje?
Eigenlijk zou ik dit willen toelichten door ons merkverhaal op onze website:

Ieder mens wil gezien worden. Het is het begin van alles. Kan je als een kind zo blij maken. En helpt je groot te worden. Groei mag dan uit jezelf komen, het zijn de liefde en aandacht van je omgeving die het voeden. Het koesteren van wat jou vleugels geeft. Van talent én van bezieling.

En kijk, dan gaat het ineens over hoe wij werving en selectie zien. Met oog voor de wereld om ons heen. Voor wat zin geeft in elke betekenis van het woord. Plezier en voldoening. Werken met je hart. Daarvoor zetten we alles op alles. Om opdrachtgevers en kandidaten blij te maken. En niet te vergeten onszelf.

Daar hebben we niet alleen alle skills en methodes voor, maar ook een zesde zintuig. Daarom heten we Wijzienje. En zijn we zo goed in het maken van de beste match. Tussen die ene specialist in support en die ene (maatschappelijk relevante) organisatie. Wil jij dat ook? Zie je waar je zijn wilt.

Welkom bij Wijzienje. Wij zien je graag.

Hoe was het proces?
De tijd was rijp na vijf succesvolle jaren van Executive Secretaries. Public Support levert inmiddels meer dan alleen secretariële Interimmers. Deze ontwikkelingen, gecombineerd met de wens om als Public Support-zus meer op eigen benen te staan, creëerde de behoefte om onder een nieuwe naam en met een eigen website verder te gaan. Samen met het reclamebureau hebben we onze werkwijze en ‘wie we zijn’ kunnen vatten in Wijzienje: Zien en matchen met ziel en zaligheid. Uit de vele reacties op onze rebranding blijkt dat kandidaten en opdrachtgevers zich herkennen in ons merkverhaal. Een groter compliment kun je ons niet geven!

Waar ben je het meest trots op?
Ik denk dat ik meest trots ben op hoe alles samenvalt en lijkt te kloppen met wat we belangrijk vinden en hoe we ons werk doen. Hoe ieder (Monica, Daniël, Désirée, Casper, Eugénie, het reclamebureau, de websitebouwers en ik) zijn rol had in ditproces.

Een van de mensen van ons reclamebureau verwoordde het mooi: ‘Je ziet het al voordat je het doorhebt, dit gaat werken.’

Hoe kunnen mensen met jullie in contact komen?
Bel of mail ons! Mij kun je bereiken op 06-51203264 en Eugénie op 06-29591790. Maar je kunt ons ook mailen op hallo@wijzienje.nl. Weet dat een lead voor de invulling van een vaste werkplek bij een opdrachtgever door ons altijd wordt beloond met een bonus van € 500,- bruto.

We zien je graag!