Event

Tijdreizen congres

Voel jij de tijd soms ook door je vingers glippen? Terwijl je hem juist graag de baas zou zijn? Dan is TIJDREIZEN echt iets voor jou, het congres voor ondernemende secretaresses.

Geniet van een scala aan inspirerende sprekers. Over tijd bekeken vanuit professioneel en persoonlijk perspectief. Wat het is en doet, en hoe je het maakt. Van timemanagement tot tijdsbeleving. Van vitaliteit tot toekomende tijd. En van bij de tijd zijn tot blijven.

Je kunt niet alleen genieten van sprekers op het hoofdpodium, maar ook van interessante sprekers tijdens de kleinere Bij-de-tijd-sessies. En omdat de tijd het niet toelaat alle 6 de Bij-de-tijd-sessies te volgen, bieden wij je ook nog de mogelijkheid om een aantal van deze sessies alsnog te volgen in de vorm van webinars die gepland staan voor na 26 juni.

Natuurlijk zorgen we ook goed voor de innerlijke mens, met lekkers bij ontvangst, een goed verzorgde lunch en een aangeklede borrel.

Als klap op de vuurpijl hebben we een speciale aanbieding voor je: 50% korting op je ticket! Een kans om samen met je collega’s, vrienden of teamleden te genieten van deze inspirerende dag vol nieuwe inzichten. Wacht niet langer, bestel nu je tickets! Tot op 26 juni!