Informatief

Wie is eigenlijk de secretaresse bij Public Support zelf?

Geregeld krijgen we de vraag wie eigenlijk de TopSecretaresse bij Public Support is? Leuke vraag! Deze Amsterdamse wordt weleens het ‘kloppend hart’ van de organisatie genoemd, is directie-assistent en doet onder andere de planning van diverse projecten. We hebben het over onze Monica Kuppens.

Wie is Monica?

Mijn naam is Monica Kuppens. Samen met mijn man woon ik in Amsterdam. Ik heb 2 mooie bonuskinderen. Als ik niet bij Public Support aan het werk ben, golf ik graag, sta ik graag in de keuken of ben ik aan de wandel. Ik ben daarnaast ook bestuurslid van de NVDM, de vakvereniging voor managementondersteuners.

 

Naast het ondersteunen van de directie, ben ik voornamelijk bezig met de interne communicatie.

 

Hoe ben je bij Public Support terecht gekomen?

Via een advertentie op LinkedIn kwam ik in aanraking met Public Support. Niet om gedetacheerd te worden, maar op gesprek voor de vacature van directie-assistent van de directie van Public Support zelf. Dus eigenlijk ben ik de enige secretaresse die op het kantoor van Public Support werkt. De overige ruim 230 secretaresses die bij ons in dienst zijn werken bij onze opdrachtgevers.

 

Public Support is een mensgerichte organisatie. In alles proberen we ons motto Werk met je Hart na te leven.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Naast het ondersteunen van de directie, ben ik voornamelijk bezig met de interne communicatie. Daarnaast doe ik de planning van projecten, zoals de ontwikkeling van het intranet en De Club. Ik probeer de vraagbaak voor mijn collega’s en een luisterend oor te zijn. Ik krijg energie van met een team naar een doel toewerken. Lekker knallen en samen de eindstreep halen binnen de gestelde termijnen en budget. Humor is een belangrijke drijfveer voor mij. Een enorm cliché, maar een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Waarom Public Support?

Public Support is een mensgerichte organisatie. In alles proberen we ons motto Werk met je hart na te leven. Het is een platte organisatie waar naar je mening geluisterd wordt en een plek waar je wordt gestimuleerd jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast heb ik hele leuke collega’s waarmee ik regelmatig behoorlijk kan lachen!

 

Gezien en gehoord worden. Niet alleen voor wat je doet maar ook voor wie je bent.

 

Wat betekent werk met je hart voor jou?

Gezien en gehoord worden! Niet alleen voor wat je doet maar ook voor wie je bent. Daarnaast vind ik het belangrijk elkaar aan te kunnen aanspreken op gedrag dat niet past bij Werken met je Hart.