Om je mobiele telefoon optimaal te gebruiken, is het handig om enkele eenvoudige stappen te volgen. Ten eerste, sluit apps af die je niet meer gebruikt. Dit helpt de batterijduur te verlengen en je telefoon soepel te laten werken. Regelmatig je telefoon herstarten kan ook helpen om het geheugen vrij te maken en dat updates goed geïnstalleerd worden.

Als je een app niet meer nodig hebt, sluit deze dan volledig af. Op Android kun je dit doen door op de recente apps-knop te drukken.  Op een iPhone  kun je twee keer op de startknop  drukken of omhoog te vegen vanaf de onderkant van het scherm en de apps weg te vegen. Het is ook verstandig om je telefoon minstens een per week volledig uit te schakelen of opnieuw op te starten om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft werken. Zorg er ook voor dat zowel je apps als je telefoon zelf up-to-date zijn om de prestaties te verbeteren en de levensduur te verlengen.

Maak ook gebruik van de energiebesparingsmodus als je merkt dat je batterij snel leegloopt. Deze modus vermindert het energieverbruik van je telefoon door bepaalde functies uit te schakelen of te beperken, waardoor je batterij langer meegaat. Tot slot, beheer je notificatie-instellingen om alleen belangrijke updates te ontvangen. Dit helpt niet alleen om afleiding te voorkomen, maar kan ook helpen om de batterijduur te verlengen.

Op 8 juni: BCN Utrecht: Ethische dilemma’s in samenwerking met Schoevers. Nog enkele plaatsen beschikbaar , dus schrijf je snel in voor deze eendaagse training via de agenda van de Public Support Academy!

Deze praktische training biedt inzicht in integriteitskwesties binnen organisaties, waardoor je als executive supportprofessional effectief kunt handelen. Je ontwikkelt bewustzijn van je eigen integriteit en leert hoe je jouw normen en waarden kunt handhaven in het werk. Met diverse werkvormen en praktijkcases krijg je de kans om je vaardigheden te oefenen en te versterken. Meld je aan en profiteer van een inspirerend programma!

Bekijk hier de nieuwe maandupdate van april:

 

Van de redactie
Van de redactie 04 april 2024

We zijn goed bezig om de Public Support app te voorzien van nieuwe functionaliteiten. Vanaf dinsdag wordt er een nieuwe module toegevoegd ‘mijn leads’. Het is dan ook mogelijk een lead aan te brengen en te volgen via de app!

Meer informatie over hoe je een lead kunt toevoegen in de app kun je vinden bij ‘’Invoeren lead’’. En meer informatie over de bonusregeling kun je vinden bij ‘’Bonusregeling’’.

Per 1 mei zal onze Public Support Academy een upgrade krijgen, zowel qua uiterlijk als qua aanbod. Er komen bijna 1.000 e-learnings, podcasts, webinars en essentials beschikbaar. Niet alleen vakinhoudelijk is er een enorm aanbod, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, budget coaching of vreemde talen (handig voor als je op vakantie gaat 😉). De upgrade brengt veel mooie nieuwe dingen, echter is er een klein nadeel en dat is dat de behaalde certificaten niet overgezet worden. Dus mocht je certificaten hebben behaald die je niet al hebt gedownload, doe dat dan voor 1 mei!! Binnenkort ontvang je meer informatie over de nieuwe omgeving van de Public Support Academy.

Hoe doe kun je je certificaten downladen?

Log in op de Public Support Academy, klik op je profiel en onder het kopje documenten vind je je certificaten die je dan kunt downloaden.

We krijgen geregeld van Interimmers de vraag welke schrijfstijl we gebruiken en of we dit bestandje met jullie willen delen. Dit doen wij natuurlijk graag! Het kan bijvoorbeeld handig zijn voor als je een post schrijft op LinkedIn. In het bestand ”de schrijfwijzer” staat de schrijfstijl die we hanteren.

Daarnaast willen wij ook graag de Teams-achtergrond met jullie delen. Door de algemene Public Support Teams achtergrond te gebruiken heb je altijd een verzorgde achtergrond en is het niet erg als de boekenkast niet helemaal opgeruimd is 😉 De achtergrond is te vinden in het bestand ”Teams achtergrond”.

 

De lente is inmiddels begonnen, laten we hopen dat de zon zich de komende periode veel laat zien en we weer heerlijk veel naar buiten kunnen. Ook een periode om uit te kijken naar gezellig avondjes en het aansteken van de bbq. Dat komt goed uit, want net als vorig jaar organiseren wij in juni weer zomerbijeenkomsten. Bekijk de Save the Date voor de data en locaties en zet de datum van jouw voorkeur graag alvast in jouw agenda.

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven volgen binnenkort!

 

Het is weer zover. De Keukenhof opent haar deuren! En dat betekent extra drukte rondom ons kantoor, heerlijk 😉 Maar hé, het is maar voor zes weken. En weet je wat nog leuker is? Het weer wordt alleen maar beter! Dus terwijl we allemaal naar ons werk gaan en staan te wachten, kunnen we stiekem toch genieten van de prachtige bloemenvelden om ons heen en dromen van de warmere dagen die eraan komen.

In de rubriek ‘Kennismaken met …’ lichten we iedere keer één of meerdere Public Supporters uit om te vertellen wie ze zijn en wat ze doen. Dit keer nemen we een kijkje in het (werk)leven van Victoria Groenewoud. Victoria is een kersverse aanwinst voor Public Support en heeft een paar weken geleden het people& communication team versterkt. Wij zochten haar op!

Kun je jezelf voorstellen?

Mijn naam is Victoria Groenewoud, net 25 jaar 😉 en ik kom uit Leiden. Ik zou mijzelf dan ook echt omschrijven als een geboren Leidenaar en zie mijzelf dan hier ook niet zo snel weggaan. Daarnaast is 3 oktober, het Leidens ontzet, ook een van mijn favoriete feestdagen en is er een jaarlijks ritueel wat op deze dag moet worden gevolgd, waaronder ’s ochtends vroeg haring en witte brood halen. Op dit moment woon ik nog thuis bij mijn ouders en twee zusjes dus dat is een hele gezellige drukke boel. Deze drukte wil ik dan ook binnenkort gaan ontvluchten door uit huis te gaan samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om spelletjes te spelen en te wandelen. Met spelletjes spelen ben ik dan ook zeer fanatiek, alleen helaas ben ik niet goed in ze allemaal. Zo ben ik bijvoorbeeld niet zo goed in pingpong, zoals sommigen hier in Lisse misschien al gemerkt hebben.

Hoe ben je bij Public Support terecht gekomen?

Ik ben bij Public Support terecht gekomen door een berichtje op LinkedIn van Anna uit het recruitmentteams. Dat ik hierop gereageerd heb verbaast mij nog steeds, want meestal open ik berichtjes van recruiters niet, maar iets in dit berichtje sprak mij zo erg aan dat ik gelijk heb gereageerd en binnen 30 minuten na het bericht van Anna met haar aan de telefoon zat. En aangezien ik dit bericht nu typ was het gesprek zeer geslaagd!

Wat geeft je voldoening in je werk?

Het geeft mij voldoening om mensen te helpen, samen te werken en oplossingen te vinden. Daarnaast vind ik het fijn wanneer ik mijn creativiteit kwijt kan en uitgedaagd wordt.

Hoe kijk je terug op je eerste weken?

Mijn eerste weken zijn heel prettig verlopen. Zo heb ik het geluk gehad dat ik nog drie weken ingewerkt kon worden door Daniël. Dit heeft er voor gezorgd dat ik op een hele fijne manier in de werkzaamheden kon rollen en daarnaast vragen kon stellen wanneer dit nodig was. Verder ben ik terecht gekomen in een erg gezellig team waar het nooit saai is en waar ze allemaal heel behulpzaam zijn. Tot nu toe echt een succes!

Wat betekent Werk met je Hart voor jou?

Werken met je Hart betekent voor mij volledig jezelf kwijt kunnen in je werk en met een fijn en warm gevoel te werk gaan.

Heb jij je al opgegeven voor de trainingen van 29 maart?

29 maart is de eerste aanwijsbare vrije dag van dit jaar. Zoals te doen gebruikelijk hebben we weer een paar mooie online trainingen voor jullie ingepland. Via de agenda van de Public Support Academy kun je je opgeven.

Hoe was het ook alweer met de urenregistratie op deze dag?

  • Kun je werken op een aanwijsbare vrije dag? Dan maak je gewoon je uren en schrijf je deze in de kolom ‘Declarabele uren’. Er verandert dan niets aan je vakantiesaldo.
  • Kun je niet werken bij de opdrachtgever of sta je stand-by dan volg je een van de trainingen en schrijf je je uren bij “Overige opdrachturen” en in de opmerkingen welke training je hebt gevolgd. Ook dan verandert er niets aan je vakantiesaldo.
  • Wil je een vrije dag (in overleg met je opdrachtgever en/of regiodirecteur)? Dan neem je een vakantiedag op en schrijf je de uren in de kolom ‘Vakantieuren’.