Heb je het congres bezocht dan heb je via de e-mail een link voor het inschrijven van de webinars ontvangen, dus meld je snel aan als je dat nog niet gedaan hebt. Mocht je niet aanwezig zijn geweest bij het congres mag je natuurlijk ook deelnemen aan de webinars! Inschrijven voor de webinars van jouw keuze kan via deze Link

De webinars vinden online plaats van 19:00 – 20:30 uur.

In de bijlage staan de onderwerpen nog even toegelicht. We kijken ernaar uit je aanmelding(en) te ontvangen!

De zomervakantie is nu echt in zicht. Ondanks dat het weer nog niet helemaal meewerkt, zijn veel van ons al bezig met de geplande reis! Daardoor kan het zijn dat je vergeten bent je in te schrijven voor de teamsessies van Hugo, Marinel of Casper.

Geen probleem, daar zijn wij voor, we helpen je graag herinneren. Wil je graag bijpraten of heb je vragen? Vergeet je dan niet in te schrijven voor de komende teamsessies!

De eerstvolgende sessies zijn op 12 juli, 16 augustus en 13 september. Schrijf je snel in via de agenda, want de plekken zijn beperkt!

 

We blijven maar nagenieten van het congres van vorige week! Wat zijn we trots dat wij van alle deelnemers een gemiddelde beoordeling van een 9 hebben gekregen! Dit geeft ons nog meer energie om volgend jaar weer een fantastisch congres neer te zetten.

Zet dus alvast 𝟭𝟴 𝗷𝘂𝗻𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟱 in jullie agenda, want we beloven dat het weer een dag vol inspiratie en waardevolle inzichten wordt!

Maar voordat we vooruitkijken naar volgend jaar, willen we nog even terugblikken op het geweldige evenement van dit jaar en delen we graag de foto’s

Altijd al secretaresse willen zijn? Of ben je het geweest en wil je weer terug? En dan ook nog bij een maatschappelijk relevante organisatie? Dan bieden wij je de kans om die switch te maken. Als je drive klopt en je de nodige ervaring* in een ondersteunende functie hebt.

Wij zijn dé detacheerder van interim secretaresses voor de publieke sector. Wat die doen? Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen van een bestuurder, burgemeester, wethouder of minister. Public Support biedt je een vast contract, een stoom/opfriscursus bij Schoevers hét opleidingsinstituut voor secretarieel werk, en een snel oplopend salaris plus leaseauto.

Met alleen maar aardige collega’s help je Nederland een beetje mooier te maken. Steeds weer op een andere werkplek. Werk met je hart noemen we dat. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Klik hier om af te spreken voor een eerste kennismaking.

 

* Bijvoorbeeld als gastvrouw of stewardess, of in sales of accountmanagement. Een achtergrond in het notariaat, de eventbusiness of een eigen zaak kan ook.

Breng ons dan snel met haar of hem in contact! Wordt zij of hij aangenomen, dan ligt er een bonus van € 2.500,- op je te wachten zodra de proeftijd is afgelopen! Kijk dus snel in je netwerk wie je deze mooie kans om een carrièreswitch te maken ook gunt. Want naast een mooie, uitdagende baan als secretaresse bij Public Support start het Switch-traject met een tof opleidingsprogramma in samenwerking met Schoevers! Voor meer informatie kijk snel op onze website: Kom jij ook met je Hart werken? – Public Support Groep.

 

De eerste groep start 19 augustus en er zijn nog wat plekjes vrij. De volgende staat gepland op 1 oktober.

 

Wil je iemand voordragen? Neem dan contact op met Patricia Beijk (patriciabeijk@publicsupport.nl of 06-47496927).

Maandupdate juli 2024:

Het Tijdreizen congres was geweldig! We hadden de warmste dag van het jaar uitgekozen dus onze Public Support waaiers kwamen zeer goed van pas!

De dag stond in het teken van inspirerende sprekers en leerzame bij-de-tijdsessies. Femke en Eric namen ons vol enthousiasme en onder begeleiding van een vrolijk deuntje mee door het programma van de dag.

Eppo raakte ons met zijn hartverwarmende ode aan de secretaresses, en Jos zorgde voor veel herkenning met zijn inzichten over verschillende leeftijd generaties op de werkvloer.

Al met al was het een dag om niet snel te vergeten. We kijken ernaar uit om volgend jaar opnieuw samen te komen en weer zo’n fantastische tijd te beleven!

Wij selecteren onze leveranciers met grote zorg! We letten op arbeidsomstandigheden en proberen zo klimaatneutraal mogelijk in te kopen.

Daarom zijn we blij met de leverancier van onze unieke Public Support sneakers. Voor ieder paar dat wij bij hem besteld hebben kan een boom gepland worden. En nog leuker is dat je je boom een naam kunt geven en de groei jaren kunt volgen.

 

Dus claim snel je boom en help mee aan de groei van het bos.

 

P.S. Was je niet bij de zomerbarbecues en heb je je maat al doorgegeven? Dan ontvang je binnen nu en twee weken jouw paar.

De zomervakantie staat voor de deur, wat betekent dat er vaak veel geregeld moet worden. Een soepele voorbereiding zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je vakantie.

Overweeg je met de leaseauto naar het buitenland te gaan? Dan is het aan te raden om een verzekering af te sluiten voor vervangend vervoer in het buitenland.

Zorg ervoor dat je altijd verzekerd bent van transport als je onderweg naar je vakantiebestemming autopech krijgt. Het is mogelijk dat vervangend vervoer in het buitenland gedekt wordt door je reisverzekering. Als dit niet het geval is, kun je overwegen om een aparte verzekering af te sluiten. Want zonder deze verzekering krijg je in het geval van wegslepen of reparatie geen vervangend vervoer. Klik hier voor meer informatie over pechhulp in het buitenland. Je kunt zelfs direct een verzekering afsluiten.

Voordat je vertrekt, is het belangrijk om de bandenspanning, oliepeil, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof te controleren. Als je dit niet zelf kunt doen, bieden erkende Toyota dealers, Leaseprof garages en Profile vestigingen gratis controle aan.

We wensen je een goede en veilige reis!

Heb je onlangs nog in de agenda gekeken op de Public Support Academy? Daar staan weer een aantal mooie trainingen in. Dus we nodigen je graag uit om een kijkje te nemen en je in te schrijven: Events | Inspire (onlineacademy.nl).

Onze vaste Office-expert Vanessa geeft weer een aantal zeer leerzame verdiepingen op digitaal werken en de tools die je daarbij kunnen helpen.

Onze Interim secretaresses  bieden we weer een mooie 3-daagse aan i.s.m. Schoevers onder de naam De Effectieve Topsecretaresse.

Ook zeer interessant is de training Ethische dilemma’s.

Zien we jou bij een van deze trainingen? Schrijf je snel in er zijn nu nog voldoende plekken vrij.